Managed hosting door True

SAP benoemt Applaza tot channel partner Life Sciences

 

Applaza, een gespecialiseerd SAP-adviesbureau uit Eindhoven, heeft het mySAP All-in-One channel partnership verworven voor de Life Sciences-markt. Applaza introduceert de branchespecifieke oplossing 'Vital4LifeSciences' voor deze markt.

Applaza ontwikkelde 'Vital4LifeSciences' voor de gelijknamige sector op basis van de mySAP erp-software. De kernprocessen van Life Sciences-organisaties zijn daarbij vergaand voorgeconfigureerd, waardoor de oplossing snel, efficiënt en betaalbaar is in te voeren. Tevens is een volledige rfid-toepassing beschikbaar, die in combinatie met de SAP-software ruime mogelijkheden biedt voor een verdere optimalisatie van de logistieke processen.

SAP verwacht met Applaza zijn positie in de Life Sciences-markt, waaronder pharmaceutische bedrijven en handelaren en producenten van medische artikelen vallen, te versterken. "De gespecialiseerde branchekennis en professionele aanpak van Applaza geeft SAP de ruimte om verder te groeien bij middelgrote ondernemingen", aldus Rinse Tamsma, director small and midsize enterprises bij SAP Nederland.

Jos Snapper en zijn business partner Jan Willem Bartz vormen samen de directie van Applaza en zijn al bijna 20 jaar actief in het implementeren en beheren van SAP-software. Snapper: "Wij zien goede mogelijkheden om een unieke positie in deze markt te veroveren. Het is onze doelstelling om klanten door de strategische inzet van moderne ict-hulpmiddelen, zoals de bedrijfssoftware van SAP en innovatieve rfid-concepten, nog beter te laten presteren in de logistieke keten waarin zij opereren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1808609). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.