Managed hosting door True

Panda breidt site en partnerportal uit

 

Panda Software heeft een volledig vernieuwde website gelanceerd. Belangrijkste verandering: het afgesloten partnergedeelte op de site is flink uitgebreid.

Via www.pandasoftware.nl kunnen dealers sinds kort verschillende verkoop-, marketing- en technische tools van Panda krijgen en komt de leverancier van securitysoftware site met speciale promoties. "Ook krijgen bezoekers per provincie of gemeente een totaaloverzicht van al onze partners en kunnen ze zien op welk niveau deze partners gecertificeerd zijn", zegt Katrien Vancraen, marketingassistente bij Panda Software en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe website. "Het partnerdeel was voorheen zeer beperkt en dat hebben we nu veel beter gestructureerd. Zo kunnen partners er nu onder andere whitepapers en andere PDF's met informatie downloaden. Al met al hebben we de portal en de website in een frisser en professioneler jasje gestoken."

Extra service
Vanaf volgende week komt Panda ook met een eigen webshop op de nieuwe site, maar het bedrijf benadrukt dat deze niet zal gaan concurreren met het dealerkanaal. Vancraen: "Bij elke verkoop via de webshop moet de klant aangeven welke dealer hij normaal zou hebben benaderd. Deze partij krijgt dan van ons een fee over de verkoop van dat bewuste product. De prijzen in de webshop zijn niet lager dan in de winkel waardoor eindgebruikers nog steeds ook naar de dealer zullen gaan. In deze tijd kan je niet meer zonder webshop, al onze concurrenten hebben er al een, waardoor wij hier ook voor gekozen hebben. Wij zien dit als een stukje extra service naar zowel eindgebruiker als dealer en zijn zeer benieuwd hoe het zal gaan lopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1794704). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.