Managed hosting door True

Ictivity Training zelfstandig verder

 

Met ingang van 1 december worden alle trainingen van Ictivity uitgevoerd onder de vlag van Ictivity Training. Ictivity Training is een BV die onder de Ictivity Holding is toegevoegd.

Directeur van deze nieuwe BV is Toine van Eijk. Hij is geen onbekende in de opleidingswereld. Hij verdiende eerder zijn sporen als docent bij Azlan Training en verzorgde regelmatig trainingen namens Ictivity en vanuit zijn eigen onderneming.
Organisatorisch zullen Ictivity en Ictivity Training gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten. U kunt daardoor bij uw een account manager terecht voor zowel automatiseringsvraagstukken als opleidingsvraagstukken. Wij denken op deze manier nog beter op de vraag naar opleidingen te kunnen inspelen door een grotere focus op trainingen in het algemeen en op het portfolio.
Met de oprichting van Ictivity Training verbetert de totale dienstverlening van Ictivity door sterkere focus op trainingen dan voorheen. Ictivity is Novell Gold Training provider en verzorgt naast de standaard Novell en Linux trainingen ook trainingen op het gebied van VMware ESX, Citrix, Microsoft en Cisco.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1784126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.