Managed hosting door True

ICT dienstverlener Systrixx gaat verder als IT Local

 

ICT dienstverlener Systrixx wijzigt haar naam in IT Local. Eerder dit jaar besloot Systrixx zelfstandig verder te gaan na deel uit te maken van de Hands Group.

Zoals de naam IT Local doet vermoeden, hecht het bedrijf aan de lokale aanwezigheid bij relaties. IT Local combineert daartoe de snelheid van remote support met het gemak van een vaste technisch consultant die bij relaties langskomt voor advies over en ondersteuning bij het beheer van computernetwerken.  Peter de Gans, directeur bij IT Local: “De nieuwe bedrijfsnaam is een teken van een nieuwe start voor onze onderneming. Na de verzelfstandiging hebben wij investeringen gedaan in nieuwe technieken en nieuwe diensten, waaronder proactief serverbeheer. Zo kunnen wij 80 procent van het beheer remote en deels geautomatiseerd uitvoeren, en doen we slechts 20 procent fysiek op locatie bij de klant. Ook in de komende jaren zullen wij ons toeleggen op innovaties, die bijdragen aan een betere dienstverlening tegen een gelijkblijvend of lager kostenniveau.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1767814). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.