Managed hosting door True

Novell breidt partnerprogramma uit

 

Novell heeft aangekondigd dat het voor 2007 het partnerprogramma uitbreidt. PartnerNet 2007 introduceert twee nieuwe soorten partners, vier nieuwe specialisaties en Novell start een verbeterde portal waarin partners effectiever kunnen zaken doen.

Tot voor kort beschikte Novell over drie soorten partners, de Technology, Training en Solution Provider Partners, maar daar voegt het bedrijf nu twee soorten aan toe: de Global Strategic Partners en de Distribution and Fulfillment Partners. Alle partners dienen te beschikken over een Silver-, Gold- of Platinum-status. Alle Novell-partners kunnen vanaf nu ook gebruik gaan maken van de vernieuwde partnerportal. Novell heeft de portal wereldwijd ingezet waarbij partners zeer uitgebreide informatie kunnen vergaren om zijn Novell-business te verbeteren. Nieuw in de portal is dat partners leads kunnen registreren, toebedeeld kunnen krijgen en kunnen volgen.
Ook kondigde Novell vier nieuwe specialisaties voor de Solution Provider Partners aan: Linux, Security and Identity Management, Systems and Resource Management en Workgroup. Deze partners met de Gold- of Platinum-status moeten de komende zes maanden minimaal één van deze vier specialisaties gaan behalen. Novell ondersteunt hen hierin door kortingen te geven, gespecialiseerde trainingen te verschaffen, te helpen bij marketingcampagnes, incentives en rebates te geven en gekwalificeerde leads toe te bedelen. Solution Provider Partners die een Silver-status hebben hoeven van Novell zich niet te specialiseren, maar het bedrijf geeft deze groep wel de mogelijkheid om de Linux-specialisatie te behalen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1767299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.