Managed hosting door True

Axis kondigt nieuw partnerprogramma aan

 

Axis Communications, leverancier van netwerkcamera's, gaat zijn partnerprogramma in de komende tijd sterk veranderen. Belangrijkste wijziging is de stap van Axis om strategische samenwerkingsverbanden aan te gaan met partners buiten de branche van netwerkcamera's. De nieuwe partners bevinden zich in markten als storage, accessoires, software en infrastructuur. Met deze aanvullende partners wil Axis zijn aanbod voor de Nederlandse markt uitbreiden.

De verkoop van Axis-producten verloopt sinds de oprichting in 1984 via distributeurs en resellers. Tijdens een recente partnerdag, bedoeld om partners te informeren over nieuwe Axis-producten en ervaringen te delen, waren ruim veertig Application Development Partners (ADP’s) aanwezig. Deze ADP's integreren camera’s en videoproducten tot een gebruiksklare oplossing voor de eindgebruiker. Met name in de segmenten retail en transport & logistiek maakt Axis momenteel een sterke groei door, waardoor de totale omzetgroei van het bedrijf afgelopen jaar boven de 50 procent uitkwam.

Magnus Ekerot, countrymanager Benelux bij Axis Communications: “We zien het als onze taak om onze distributeurs en resellers te ondersteunen op het gebied van techniek, het geven van advies over producten, applicaties en software en het aanbieden van voorbeeldcases, waardoor zij hun klanten op hun beurt advies kunnen geven. Ons partnerprogramma is gebaseerd op loyaliteit en op het respecteren van elkaars expertise. We verwachten met onze nieuwe partners nu ook in andere sectoren door te breken.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1760459). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.