Managed hosting door True

HP lanceert nieuwe grootzakelijke strategie

 

HP

De Imaging & Printing Group van HP heeft het startschot gegeven voor de implementatie van zijn nieuwe strategie voor de grootzakelijke markt. Onder de nieuwe strategie vallen plannen om de verkoopafdeling uit te breiden en expertise te verhogen.

Binnen deze aankondiging valt ook de onthulling van een op inkt gebaseerde printtechnologie, HP Edgeline. Dit is ontworpen om zeer hoge printvolumes af te handelen. De printers die gebruik maken van deze technologie hebben een paginabrede printkop. Op deze manier beweegt alleen het papier en niet de printkop zelf. Door deze snelle papierdoorvoer kunnen pagina’s met één beweging afgedrukt worden.

Daarnaast kondigt HP een grote uitbreiding aan van zijn aanbod in multifunctionele printers. Met deze nieuwe producten speelt HP in op de vervanging van kopieermachines bij zowel grote als kleinere ondernemingen. HP doet ook nieuwe investeringen in zakelijke diensten en oplossingen waaronder de videoconferencing-oplossing HP Halo Collaboration Studio. Hiermee is het mogelijk om collega’s te spreken en zaken te doen in een realistische face-to-face situatie, waar ter wereld de mensen aan de andere kant van de tafel zich ook bevinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1745257). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.