Managed hosting door True

HP prikkelt partners voor Integrity-servers

 

HP

HP trekt steeds meer isv's (independent software vendors) en systeem integratoren aan die oplossingen bouwen op de HP Integrity-servers, de Itanium-serverlijn van HP. Dit zegt Hans Aaldering, productmanager en business development manager voor HP's afdeling Business Critical Servers.

De Integrity-server is een multi-besturingssyteem platform (met Intels' dualcore Itanium 2 processor) dat in datacenters wordt ingezet voor ondersteuning van kritische applicaties. HP, Intel en een aantal andere serverleveranciers, zoals Unisys, Bull en Fujitsu-Siemens, investeren in dit platform. Aaldering: “HP Integrity is een serverlijn waarmee meerdere besturingssystemen op één platform naast elkaar functioneren. Windows, Linux, Unix en OpenVMS draaien gebroederlijk naast elkaar. Daarin is de rol van de isv’s belangrijk, omdat hun applicaties op deze architectuur goed moet kunnen functioneren. Er zijn nu 7500 applicaties geschikt voor Itanium, onder andere van grote softwareleveranciers zoals SAP, Oracle en Microsoft, zoals SQL Server. Maar lokale Nederlandse partners werken met ook met HP’s Integrity-servers. Bijvoorbeeld BI Team, dat onze servers gebruikt voor het toepassen van OnLine Analytical Processing (OLAP). Of Holland House, dat voor een klant een print- en outputmanagement programma, genaamd UNISPOOL, ontwikkelde.” Geïnteresseerde partners en isv’s kunnen meedoen via HP’s Developer en Solution Partner Programm (DSPP) van HP, dat is opgezet om onafhankelijke softwareontwikkelaars en systeem integratoren te helpen met het creëren van oplossingen voor HP-platformen en -besturingssystemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1742302). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.