Managed hosting door True

BEA opent nieuw Nederlandse hoofdkantoor

 

BEA Systems, speler in enterprise infrastructure software, kondigt de opening van haar nieuwe Nederlandse hoofdkantoor aan.

Het opvallende gebouw bevindt zich op een uitstekende locatie in Amsterdam en is ontworpen door gerenommeerd architect Rafael Viñoly.

Het nieuwe adres van BEA Systems Nederland is: BEA Systems Netherland BV, Claude Debussylaan 32, 1082 MD Amsterdam.

"We zijn erg trots op deze prachtige nieuwe locatie, vanwaar we onze klanten nog beter kunnen helpen bij het verbeteren van hun zakelijke reactievermogen via de implementatie van een service-oriented architectuur (soa); dit is met name een softwareontwerpbenadering die ervoor zorgt dat de IT beter afgestemd wordt op de zakelijke doelstellingen van een onderneming, " zegt Robert Brusse, countrymanager Nederland bij BEA Systems. "Dit nieuwe kantoor wordt het centrum van onze soa-activiteiten, nu BEA Systems steeds meer klanten helpt bij het opbouwen van een gemeenschappelijke business interface voor zowel klanten als interne gebruikers, bij het personaliseren van informatie naar de gebruikers toe gebaseerd op functie en workload, en bij het optimaal benutten van Internet om de omzet per klant omhoog te drijven via cross-selling en upselling.

De nieuwe locatie zal als hoofdkantoor dienen voor alle Nederlandse BEA-werknemers, inclusief de gehele Order Management-groep, die alle klant- en partnerorders verwerkt voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1737675). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.