Managed hosting door True

Esprit Telecom keert terug op Nederlandse markt

 

Vanaf vandaag gaan de telecommunicatiebedrijven TTG Netherlands en Zeus Telecom gezamenlijk verder als één bedrijf onder de naam Esprit Telecom. Esprit Telecom levert telecommunicatiediensten aan het bedrijfsleven, overheden en non-profit instellingen.

Met Esprit Telecom keert een bekende naam terug in de telecomsector. In 1993 startte TTG Netherlands onder de naam ‘Esprit Telecom’ als eerste alternatieve operator voor vaste telefonie naast KPN. "Met de opgebouwde know-how en door de samenvoeging van de twee bedrijven kan Esprit Telecom beter de ontwikkelingen en wensen van onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen", aldus Piet Grootenboer, algemeen directeur van Esprit Telecom.

Beide bedrijven ondersteunen elkaar op het gebied van telecommunicatiediensten, toegesneden op specifieke wensen en tegen een concurrerende prijs. Esprit Telecom biedt zijn klanten meer dan telecommunicatiediensten alleen: Esprit Telecom wil wezenlijk bijdragen aan de groei en bloei van organisaties, onder het motto ‘telecom beyond telecom’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1736896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.