Managed hosting door True

Medewerkers gezocht via ludieke actie

 

Goede it-professionals zijn moeilijk te vinden. In de zoektocht naar geschikt personeel heeft Finalist IT Group daarom besloten de rollen om te draaien. Finalist-directeur en oprichter Jean-Luc van Hulst gaat de straat op en vraagt potentiële kandidaten letterlijk of hij hun baas mag zijn. De komende dagen rijdt Van Hulst door het land in een opvallende campagneauto en gaat hij naar universiteiten en hogescholen in Delft en Amsterdam. Daar deelt hij zijn CV uit aan informaticastudenten en informeert of zij geïnteresseerd zijn in een baan bij Finalist.

Jean-Luc van Hulst: “Steeds minder mensen kiezen voor een informaticaopleiding. Finalist bevindt zich in een deel van de IT-markt dat ook de afgelopen jaren gewoon is blijven groeien. Nu de economie aantrekt wordt het voor ons des te lastiger om goede mensen te vinden. We hebben een ontzettend leuk bedrijf met bijzondere klanten en we groeien snel. We zoeken snel nieuwe mensen en hebben daarom besloten tot een verrassende aanpak. Ik benader it’ers en informaticastudenten persoonlijk en vraag ze of ik hun baas mag zijn. Dat levert in ieder geval een goed gesprek op.”

Mag ik je baas zijn?
Voor de campagne is de speciale website www.magikjebaaszijn.nl ontwikkeld. Op deze site staat niet alleen het CV van Van Hulst, maar ook zijn agenda met de plekken waar hij de komende tijd zijn CV zal uitdelen. Jean-Luc van Hulst gaat deze week langs op verschillende plaatsen waar hij veel potentiële medewerkers kan ontmoeten. Zo is hij woensdag 11 oktober op de Java-conferentie ‘J-Fall’ in Ede en ontbijt hij donderdagochtend met de leden van Studievereniging W.I.S.V. ’Christiaan Huygens’ op de TU-Delft. Vervolgens is Jean-Luc donderdagmiddag in Amsterdam waar hij een bezoek brengt aan Studievereniging VIA op de Universiteit van Amsterdam. Vrijdag 13 oktober is hij rond lunchtijd te vinden bij Studievereniging STORM op de Vrije Universiteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1726745). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.