Managed hosting door True

Trust Holding neemt bedrijven over

 

Met ingang van 6 oktober 2006 zijn alle aandelen in de ondernemingen Pan Trade International B.V. (Pan Trade) en Icom Technology B.V. (Icom) overgenomen door Trust Holding N.V.

Zowel Frans Pex -algemeen directeur van Pan Trade en Icom- als Michel Perridon -oprichter van de Trust groep- zijn enthousiast over de overname. Voor Trust Holding N.V. betekent de overname een uitbreiding van haar portfolio. De overgenomen ondernemingen zullen als zelfstandige entiteiten blijven bestaan naast de activiteiten welke Trust als Europese fabrikant van computerrandapparatuur ontwikkelt. Voor Pan Trade betekent aansluiting bij de Trust Groep een enorme kans om ook internationaal voet aan de grond te krijgen. Voorts kan Icom met name profiteren van de jarenlange ervaring die binnen de Trust Groep is opgebouwd ten aanzien van het ontwikkelen van nieuwe producten. Pan-Trade, met het merk KlikAanKlikUit, is een bedrijf in geavanceerde draadloze schakelsystemen voor de consument. De jarenlange ervaring in radiografische draadloze technieken en de vele verkooppunten waar de producten verkrijgbaar zijn, vormen een perfecte basis om de markt te leiden naar nieuwe betaalbare toepassingen in computergebruik en home-theater.
Icom, met zijn specialisatie in 2-way radiografische Z-wave besturingstechnologie, heeft na jarenlang onderzoek technieken in huis om Z-wave gebaseerde besturingsproducten op een betaalbare manier in te zetten in en rond het huis. Doordat het systeem bevestigingen terug naar de zender kan sturen en een gereserveerde radioband gebruikt, wordt een niveau van betrouwbaarheid en comfort bereikt die tot voor kort alleen voorbehouden was aan kostbare maatmerk systemen. Z-wave producten kunnen elkaars signalen doorsturen voor praktisch onbeperkt draadloos bereik en de electronica is klein genoeg om geintegreerd te worden in, bijvoorbeeld, ingebouwde wandcontactdozen voor een professionele uitstraling van de installatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1725672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.