Managed hosting door True

Fusie FileNet en IBM door aandeelhouders goedgekeurd

 

FileNet Corporation, leverancier van Enterprise Content en Business Process Management oplossingen, heeft bekendgemaakt dat de aandeelhouders goedkeuring hebben gegeven voor overname door IBM.

iermee wordt voldaan aan een van de sluitende transactievoorwaarden. Tijdens een speciale bijeenkomst in het FileNet hoofdkantoor op 3 oktober jongstleden hebben de aandeelhouders de overeenkomst en het voornemen tot overname (daterend van 9 augustus 2006) aangenomen en daarmee de fusie goedgekeurd.  FileNet kondigde eerder aan dat op 21 september jongstleden de wachtperiode - vereist door de Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act uit 1976 – voor IBM’s voorgenomen overname van FileNet was verlopen. De overname, aangekondigd op 10 augustus 2006, wordt momenteel getoetst aan buitenlandse anti-kartel regelementen. De organisatie verwacht de transactie medio oktober af te ronden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1725146). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.