Managed hosting door True

ETC Pluz distributeur IBM System i-serverlijn

 

IBM Nederland heeft ETC Pluz aangesteld als distributeur van System i, de serverlijn van IBM. George Duits (director business partner organisation IBM Benelux) en Milfred Hart (directeur ETC Pluz) tekenden begin deze week de officiële overeenkomst voor deze samenwerking op het hoofdkantoor van IBM in Amsterdam.

Tot op heden deed IBM met betrekking tot de System i-serverlijn in Nederland zaken met uitsluitend direct inkopende partijen. Er is nu, evenals in de andere Europese landen, een distributeur aan toegevoegd om een betere bediening te bewerkstelligen voor de Nederlandse markt. ETC Pluz is hiermee de enige distributeur in Nederland van de IBM System i-serverlijn. In Frankrijk was ETC Pluz al distributeur voor System i.

ETC Pluz directeur Milfred Hart geeft aan dat ETC Pluz zeer verheugd is over het distributieschap van System i: “Onze organisatie heeft al vanuit een zeer lange traditie een zeer goede samenwerking met IBM, ETC Pluz is al erkend distributeur voor het totale portfolio van IBM en ziet de uitbreiding met de System i-serverlijn als een bevestiging van de toegevoegde waarde die ETC Pluz haar afnemers kan bieden. We kijken uit naar de eerste gezamenlijke successen op dit gebied. De rol die IBM vervult op de servermarkt met de bijbehorende marktpositie stemmen ons in ieder geval optimistisch voor de toekomst.”

Het totale IBM portfolio dat ETC Pluz als erkend distributeur van IBM distribueert, bestrijkt System x, Sytem p, System storage, System printing, software en services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1723181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.