Managed hosting door True

Citrix bevordert Rob van der Hoeven

 

Citrix Systems heeft Rob van der Hoeven bevorderd van algemeen directeur tot area vice president voor de Benelux.

Van der Hoeven is sinds 5 jaar verantwoordelijk voor Citrix Benelux en is, volgens een verklaring van Citrix EMEA, tot area vice president bevorderd vanwege het sucess en de substantiële groei van Citrix in de regio. In zijn nieuwe rol geeft Van der Hoeven leiding aan een uitgebreid Benelux team om aan de vraag naar Citrix Access Infrastructure software in de Benelux markt te voldoen.

'De enorme groei die Citrix realiseert in de Benelux vraagt om vertegenwoordiging door een VP', aldus Stefan Sjöström, VP EMEA, Citrix. Van der Hoeven, die in 1998 startte bij de server based computing specialist, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT markt, en heeft eerder gewerkt in management, sales en marketing functies voor Apple Computer, Microsoft, Banyan en Sequent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/171708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

I send you greetings , and hope your doing fine as I can see, I'm great, I saw your picture and cant believe it! Bets Regards from Mexico City, your friend Silvia Castro

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.