Managed hosting door True

MySQL AB opent Benelux-vestiging

 

MySQL AB, ontwikkelaar van de wereldwijd populaire open source database, versterkt zijn Europese organisatie. Met de nieuwe vestiging in Nederland richt MySQL zich op de ondersteuning van zakelijke klanten en gebruikers in de gehele Benelux.

Binnen Europa is de Benelux-markt een van de belangrijkste nieuwe aandachtsgebieden voor MySQL AB. Mårten Mickos, CEO bij MySQL AB zegt: “Bedrijven in Nederland, België en Luxemburg zijn actieve gebruikers van open source software. Om aan de groeiende vraag tegemoet te komen, bieden we lokaal kostenefficiënte toegang tot training, advies en andere diensten om te helpen bij het ontwikkelen van MySQL-databaseapplicaties.”

Het Benelux-kantoor van MySQL AB is gevestigd in Hengelo (Nederland) en staat onder leiding van Gérard Ringenaldus. Ringenaldus, country sales manager bij MySQL AB, zegt: “Met mijn ervaringen bij verschillende grote databaseleveranciers kunnen we onze aanwezigheid op de Benelux-markt verder uitbreiden.”

“MySQL is een ongelooflijk krachtige en zeer gebruiksvriendelijke database,” zegt Willem Vos, oprichter van www.weekendhotel.nl en www.weekendhotel.be. “De snelheid en flexibiliteit leggen een solide basis voor snelgroeiende websites en bedrijven die kosten willen besparen maar niet willen inleveren op het prestatieniveau.” Andere Nederlandse bedrijven die gebruik maken van MySQL zijn onder meer KPN, KLM, Philips en Imtech evenals marktplaats.nl en filmtotaal.nl.

MySQL AB heeft hoofdkantoren in Zweden en in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikte MySQL AB al over locale vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Finland en Japan en heeft wereldwijd verschillende partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1711343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.