Managed hosting door True

Onetrail en ICEcat bieden resellers rich content

 

Onetrail en ICEcat.biz zijn een partnership aangegaan voor het aanbieden van verrijkte productinformatie aan ICT-resellers.

De samenwerking dient ter ondersteuning van inkoop- en verkoopprocessen van resellers. ICEcat.biz verzamelt en produceert de productinformatie, die vervolgens door Onetrail toegevoegd wordt aan de logistieke distributeurs-content die OneTrail al levert aan resellers ten behoeve van ERP-systemen of andere verkoop- of inkoopapplicaties. 'Hiermee wordt invulling gegeven aan een schreeuwende behoefte die al heel lang speelt bij onze klanten,' aldus Jeroen Moonen, general manager van OneTrail. Voor het verzamelen en invoeren van productgegevens maken ICEcat.biz en Onetrail gebruik van geautomatiseerde XML-koppelingen naar databases van onder meer HP, Toshiba en IBM. Naast de productbeschrijvingen levert ICEcat.biz ook een productvergelijker die geïntegreerd wordt met een webshop voor het dynamisch ophalen van voorraad- en prijsgegevens.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/170616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.