Managed hosting door True

Red Hat komt met eerste Jboss-producten

 

Red Hat, wereldwijd leverancier van open source-oplossingen voor het bedrijfsleven, kondigt vandaag twee belangrijke mijlpalen aan met betrekking tot haar overname van JBoss. Met ingang van vandaag hebben Red Hat-kanaalpartners wereldwijd toegang tot abonnementen op de zakelijke middleware van JBoss via de belangrijkste distributeurs. Daarnaast is er de mogelijkheid tot subscriptie op de nieuwe Red Hat Application Stack, een geïntegreerde oplossing van open source-technologie, online verkrijgbaar via het Red Hat Network.

"Negentig dagen geleden investeerde Red Hat met de overname van JBoss in de toekomst van zakelijke open source-oplossingen", aldus Tim Yeaton, Senior vice president enterprise solutions bij Red Hat. "Vandaag hebben we een van onze eerste gezamenlijke mijlpalen bereikt nu klanten, ontwikkelaars en partners op tastbare wijze het voordeel kunnen ondervinden van het nieuwe kanaalaanbod van JBoss en de geïntegeerde en geteste Red Hat Application Stack."

Als open source-alternatief voor geïntegreerde, proprietary applicatieplatforms is de Red Hat Application Stack uitermate geschikt voor op standaarden gebaseerde LAMP- of Java-toepassingen. De Red Hat Application Stack omvat volledige ondersteuning voor Red Hat Enterprise Linux, JBoss Application Server, JBoss Hibernate en de belangrijkste open source-databases, inclusief MySQL en PostgreSQL. De stack is verkrijgbaar op basis van een duidelijk en eenvoudig subscriptiemodel dat de software, ondersteuning, updates en upgrades omvat, allemaal online beschikbaar via het Red Hat Network. Toekomstige Red Hat-stacks zullen ten doel hebben om open source-technologieën te combineren tot oplossingen die specifiek geoptimaliseerd zijn voor verticale markten zoals de telecommunicatiesector en gezondheidszorg.

Red Hat komt tegemoet aan de groeiende behoefte aan open source binnen de kanalen wereldwijd door alle middleware-oplossingen van JBoss, met inbegrip van de Red Hat Application Stack, beschikbaar te stellen via de belangrijkste distributeurs. De Red Hat Application Stack is uitermate geschikt voor reseller-partners die een eenvoudige en makkelijk te bestellen geïntegreerde oplossing willen aanbieden op basis van een voordelig abonnementsmodel zonder extra toegangslicenties voor klanten of additionele kosten op het gebied van ondersteuning en onderhoud. Red Hat-resellers en JBoss-partners zullen via de combinatie van Red Hat Enterprise Linux en JBoss-middleware hun klanten een krachtig fundament bieden om de voordelen van open source te realiseren, alsook een voordelige instapoplossing op het gebied van service-georiënteerde architecturen (SOA).

"Als bekroonde aanbieder van technische oplossingen voor het bedrijfsleven doet het ons genoegen om de nieuwe Red Hat Application Stack- en JBoss-abonnementen aan te bieden", aldus Stephen Soper, directeur enterprise software bij FusionStorm. "Ons belangrijkste doel is om onze klanten te helpen geld te besparen en de groei van hun bedrijf te ondersteunen. Deze kosteneffectieve oplossingen van Red Hat zullen onze klanten zeker in staat stellen om de kracht van open source en service-georiënteerde architecteuren te actualiseren."

"Het is geweldig om te zien dat de nieuwe Red Hat Application Stack- en JBoss-abonnementen nu beschikbaar zijn voor onze klanten ", aldus John Zamierowski, commercieel directeur bij Melillo Consulting. "Onze klanten zetten hun ICT-diensten in voor een compleet nieuw marktsegment. Ze staan te popelen om voordeel te kunnen halen uit service-georiënteerde architecturen en gebruik te maken van hun bestaande ICT-investeringen om nieuwe omzetstromen te genereren. Dit nieuwe abonnementsaanbod zal ons in staat stellen om een eenvoudig, voordelig en geïntegreerd platform aan te bieden dat zowel fysiek als economisch schaalbaar is. Met de economische voordelen van een abonnementsmodel worden tal van nieuwe projecten nu haalbaar. Al met al betekent dit dat we meer zaken kunnen doen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1704922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.