Managed hosting door True

BMC benoemt nieuw Nederlands managementteam

 

BMC Software heeft een nieuw managementteam aangesteld in Nederland. Ronald Hobma is benoemd als countrymanager Nederland en Hans van Donge als director software consulting Benelux. Hobma heeft in zijn nieuwe functie de leiding over het Nederlandse kantoor in Schiphol-Rijk en is verantwoordelijk voor het Nederlandse managementteam, het team van accountmanagers en het sales-budget. Hiernaast is hij lid van het NER (Noord-Europa) managementteam en het EMT (Europees Management Team). Van Donge is in zijn nieuwe functie hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het omzetten van BMC's Business Service Management (BSM) visie in concrete zakelijke mogelijkheden voor de enterprisemarkt.

Ronald Hobma werkt sinds juni 2002 bij BMC Software en was voorafgaand aan zijn huidige functie salesmanager voor diverse enterprise accounts van BMC. Hij gaf in die functie leiding aan het team van vijf BSM-account managers, dat zich concentreerde op de top 75 enterprise accounts. Voorafgaand aan zijn carriere bij BMC Software, vervulde Hobma sales- en account functies bij de bedrijven Wellance en SAS Institute.

Hans van Donge begon zijn carrière bij BMC in 2004. Als Enterprise Account Manager was hij verantwoordelijk voor meerdere teams van BMC professionals per Enterprise Account. Voorafgaand aan zijn carrière bij BMC Software werkte hij zeven jaar bij Sun Microsystems Nederland en daarvoor bij ERD Europe B.V.

“Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aanstelling als Country Manager Nederland bij BMC Software”, aldus Ronald Hobma. "Ik werk alweer vier jaar voor dit bedrijf en weet dat er enorm veel mogelijkheden en kansen liggen voor BMC Software. Mijn nieuwe functie zie ik dan ook als een enorme uitdaging. Ik wil graag bijdragen aan de uitbreiding en bekendheid van BMC Software in de Nederlandse markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1704336). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.