Managed hosting door True

Notebookleverancier Micropoint start door

 

Micropoint krijgt een tweede leven. Met nieuwe financiering worden op korte termijn andere producten, zoals draadloos netwerk, op de markt gebracht.

De volledige service en garantie van Micropoint zijn overgenomen door het nieuwe Micropoint dat sinds vandaag onder de naam Micropoint bv actief is. De doorstart volgt op het definitief ter ziele gaan van de oude werkmaatschappij M-Point bv. Volgens Micropoint stonden de financiers ‘in de rij’ om de doorstart te financieren.

‘Met de door ons geselecteerde nieuwe financier kunnen al onze plannen volledig worden verwezenlijkt. Zo hebben we al jaren plannen om het Micropoint productassortiment uit te breiden, maar daar hadden we de middelen nooit voor. Nu we die wel hebben, zullen we binnenkort nieuwe producten lanceren. En zijn we in staat om Micropoint als merk verder uit te bouwen’, aldus verkoop- en marketingdirecteur Chris Scholten. Micropoint wil op korte termijn producten introduceren voor draadloos netwerk en mobiele opslag. Daarnaast komt er dit voorjaar ook weer een compleet nieuwe lijn Micropoint-notebooks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/169850). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.