Managed hosting door True

BAS Computers verandert in BAS Distributie

 

BAS Computers heeft zijn naam veranderd in BAS Distributie om de distributieactiviteiten te benadrukken. Behalve de naam is ook de strategie aangescherpt. BAS Distributie wil zijn activiteiten verder verbreden en heeft de ambitie om uit te groeien tot een solide speler in de top 5 van ICT-distributeurs.

"Met veel ambitie, nieuwe mensen, gereorganiseerde afdelingen en met een grote focus op de distributieactiviteiten hebben we gekozen voor een nieuwe koers", zegt Ad van Schaik, directeur van BAS Distributie. "Daarnaast willen we ons duidelijk onderscheiden. Dat doen we door onze kennis en ervaring te delen met onze klanten en partners, door hen informatie te geven en trainingen aan te bieden. We staan resellers bij met marketingondersteuning en vergroten hun doorverkoop. We zijn al vanaf 1995 actief en we kennen onze klanten dus heel goed. Daardoor kunnen we prima service bieden die echt aansluit bij hun behoeften."
BAS Distributie ondersteunt resellers onder meer met een huis-aan-huisfolder die 12 maal per jaar verschijnt. Deze heeft een oplage van 2,2 miljoen, waar inmiddels meer dan 70 resellers gebruik van maken. De folder wordt aangevuld met e-mails aan consumenten, POS-materiaal voor resellers, advertenties in dagbladen en de site www.altijdactie.nl, waarop het hele jaar door aanbiedingen te vinden zijn.
Van Schaik: "Veel kleine retailers hebben geen tijd om alle markt ontwikkelingen bij te houden. Wij kunnen dat wel en die kennis delen we graag pro-actief met onze klanten. Daarnaast geven we verkoop- en producttrainingen en doen we continu marktonderzoek, waarvan we de resultaten ook weer aan onze klanten ter beschikking stellen."
ALICE
De naamswijzing en strategieverandering wordt gepersonificeerd door 'ALICE'. Deze naam staat voor Actief, Leuk, Initiatief, Creatief en Expertise. Met deze personificatie van de aanpak wil BAS Distributie duidelijk maken wat klanten kunnen verwachten en dat zaken doen met het bedrijf ook léuk is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1693485). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

BAS wil benadrukken dat ze een dozenschuiver zijn en géén hoog gekwalificeerd computerbedrijf.
Het getuigt van eerlijkheid en een gezonde zelfreflectie!
Hulde !

Ik zou liever spreken van een hoog gekwalificeerde "dozenschuiver".

Geachte heren Vroom en Paul D,

Uit uw reactie`s blijkt, dat u het artikel niet goed gelezen heeft, ik spreek uit eigen ervaring.
Belt u me eens, ik maak tijd, om het artikel samen met u door te nemen.

Alice

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.