Managed hosting door True

Shop-in-shop van BenQ

 

BenQ, leverancier digitale producten als MP3 spelers, fotocamera’s en beeldschermen, gaat door het hele land Enjoyment Centres inrichten.

De Enjoyment Centres van BenQ zijn gebaseerd op het shop-in-shop concept. BenQ wil door het hele land twintig Enjoyment Centres inrichten. De eerste zijn inmiddels geopend en zijn te vinden op de site van BenQ (BenQ.nl), onder ‘verkooppunten’. De Enjoyment Centres worden in bestaande winkels geïmplementeerd. Dat betekent dat er in elke winkel een speciale afdeling komt met een afspiegeling van het hele BenQ assortiment. BenQ richt de betreffende afdeling in en zorgt voor een exclusieve ambiance waarin de producten goed tot hun recht komen. Uiteraard zijn BenQ’s nieuwste producten in de Enjoyment Centres te koop. Ieder Enjoyment Centre is voorzien van een WLAN-netwerk waardoor de klanten in de winkel het draadloos internet kunnen uitproberen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.