Managed hosting door True

Merzaan partner voor SAP Business One

 

Per 1 december vorig jaar is de Zeeuwse ICT-leverancier Merzaan toegetreden tot de selecte groep van SAP Business One Business Partners.


Merzaan biedt bedrijven totaaloplossingen op het gebied van ICT, van advies tot implementatie, van hardware tot software. SAP Business One past uitstekend binnen dit concept. Met deze bedrijfssoftware kunnen de klanten van Merzaan snel en eenvoudig zicht krijgen in alle belangrijke bedrijfsprocessen.

"We verwachten met SAP Business One optimaal in de behoeften van onze klanten en potentiële relaties te voorzien", aldus Eric Baert, directeur bij Merzaan. "De startende ondernemers van vandaag de dag zijn veeleisender dan de startende ondernemers van twintig jaar geleden. CRM is tegenwoordig bijvoorbeeld heel belangrijk voor een MKB’er. SAP Business One biedt ondernemers één totaalpakket met vele mogelijkheden. De extra modules, zoals de CRM-module, zijn allemaal integraal in SAP Business One opgenomen zonder bijkomende kosten. En dat werkt prettig. Zeker ook omdat het gebruikersgemak van SAP Business One bijzonder groot is."

Peter van Langeveld, Sector Director SMB bij SAP: "Merzaan is een zeer professionele ICT-leverancier, we hebben in dit Zeeuwse bedrijf een uitstekende SAP Business Partner voor SAP Business One gevonden. SAP Business One is een oplossing die wij uitsluitend via resellers verkopen. Daarbij kiezen we een regionale insteek. Merzaan is een goed voorbeeld van een reseller die een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de bedrijfsvoering van ondernemers in Zeeuws Vlaanderen en op de Zeeuwse eilanden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/162934). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.