Managed hosting door True

Citrix vernieuwt partnermodel

 

Citrix heeft op haar jaarlijkse partnerbijeenkomst Citrix Solutions Summit 2004 het Advisor Rewards-programma voor resellers geïntroduceerd. Met dit programma kunnen partners de marges op de verkoop van de MetaFrame Access Suite van Citrix verhogen.

Het programma voorziet in een financiële beloning voor ‘Citrix Solution Advisors’, partners die projecten registreren, eerder in het proces van de verkoop van volumelicenties een verkoopverwachting indienen bij Citrix en actief zijn met het aanbieden van oplossingsgerichte verkoop, gebaseerd op toegevoegde waarde, rond de MetaFrame Access Suite. De beloning bedraagt maximaal 10 procent additionele marge op de adviesprijs voor licenties van de verkochte producten en is beschikbaar voor Citrix Solution Advisors, het nieuwe predikaat voor resellers en distributeurs die totnogtoe bij Citrix te boek stonden als Citrix Solutions Network (CSN)-partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/161127). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.