Managed hosting door True

Ariba lijft BPO-aanbieder Alliente in

 

Ariba, leverancier van oplossingen op het gebied van Enterprise Spend Management, heeft het bedrijf Alliente overgenomen, een particuliere onderneming gericht op procurement Business Process Outsourcing (BPO).

Door de overname kan Ariba haar mogelijkheden in de markt voor procurement-diensten verder vergroten. Daarnaast versterkt de overname de positie van Ariba als leverancier van outsourced spend management.

'Klanten willen bedrijfsbrede spend management-strategie en keuzemogelijkheden in de manier waarop ze het proces aanpakken', aldus Bob Calderoni, president en CEO van Ariba. 'Met deze acquisitie breiden wij ons aanbod uit door het managed services model van Alliente te integreren in onze eigen spend management-oplossingen.'
Ariba zal alle uitgegeven aandelen van Alliente overnemen. Verwacht wordt dat de transactie later deze maand zal worden afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/160917). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.