Managed hosting door True

Fortinet breidt partnernetwerk uit

 

Fortinet breidt haar partnernetwerk uit met Gold Partners Netlink en Onsight Solutions en Eye-Sec als eerste distributeur in Nederland.

Fortinet levert real-time hardware beveiligingssystemen voor netwerken. Het bedrijf benoemde Netlink en Onsight Solutions tot gold partner. Netlink is een Nederlandse netwerkintegrator die consultancy-, implementatie- en after sales diensten levert op het gebied van netwerken, netwerkmanagement, server en storage, IP-telefonie en beveiliging. Onsight Solutions is gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van oplossingen voor netwerkbeveiliging. Fortinet zal met deze gold partners samenwerken om bedrijven bewust te maken van het feit dat ‘virus- en spamaanvallen steeds vaker op content zijn gebaseerd en daarom real-time opgespoord en geëlimineerd moeten worden’.
Naast deze gold partnerovereenkomsten, heeft Fortinet ook een samenwerkingsovereenkomst getekend met Eye-Sec, de in Utrecht gevestigde distributeur van netwerkoplossingen. Alle nieuwe Fortinet-partners, nemen deel aan het FortiPartner Program (FPP), een wereldwijd programma voor distributeurs en resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/160780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×