Managed hosting door True

EPO-resellers gecertificeerd door ETC Pluz en C-it

 

C-it, producent van het beheersoftwarepakket EPO Elements, heeft in samenwerking met distributeur ETC Pluz onlangs de eerste bedrijven gecertificeerd die zich vanaf heden officieel reseller, services provider en solution partner van deze software mogen noemen. Hiermee komt EPO Elements beschikbaar voor bedrijven in het mkb.

Er bestaan drie typen EPO-business partners, namelijk EPO Resellers, EPO Services Providers en EPO Solution Partners. De EPO Reseller verkoopt EPO-producten aan bedrijven in het mkb, de EPO Services Provider verkoopt op basis van EPO haar eigen diensten, bijvoorbeeld beheer op afstand in contractvorm en de EPO Solution Partner verkoopt EPO Elements als onderdeel van zijn consultancy, zoals bijvoorbeeld infrastructuur- en beheerprojecten.

Op dit moment zijn er elf gecertificeerde EPO-business partners die via ETC Pluz en C-it de EPO-workshops hebben gevolgd en zich nu bekwaam verkoper en ondersteuner van EPO Elements mogen noemen. De drie categorieën EPO-partners zitten verspreid over heel Nederland. De focus bij deze partijen ligt op kwalitatief beheer. Vanaf september volgen meer certificeringen van bedrijven die dan het speciale ETC Pluz/EPO-partnerprogramma volgen.

EPO is software die als monitor wordt toegepast om processen en kritische systemen binnen organisaties te bewaken. De software wordt ingezet als early warning beheer- en managementtool. Er zijn diverse bewezen business-toepassingen, zoals het helpdesksysteem EPO Customer Care, EPO Ketenbewaking en EPO Ruimtebewaking op basis van de e-Nose. EPO is eenvoudig te implementeren naast bestaande beheer- en erp-systemen. De beheerinterface laat gebruikers een makkelijk te lezen totaaloverzicht zien van de actuele toestand van alle noodzakelijk bewaakte componenten, diensten, ruimtes en processen.

EPO is bedoeld voor organisaties in de profit en non-profit sector, die meer rendement willen behalen uit hun bestaande informatiesystemen en geen nieuwe ingewikkelde ict willen inkopen. Doorgaans zijn dit organisaties van 30 tot 500 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1604706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.