Managed hosting door True

HP ProCurve bekroont Nederlandse partners

 

HP ProCurve reikte gisteren aan Nederlandse partners HP ProCurve Awards uit. De Award in de categorie Beste Partner gaat naar Imtech ICT Communication Solutions, de Award voor de Beste Deal naar KPN, Fujitsu krijgt de Award voor Runner Up en PQR ontvangt de Award voor Beste Technische Consultant.

"We willen onze partners graag een blijk van waardering en erkenning geven en ze bedanken voor hun inzet en kennis", zegt Ton Serné, countrymanager HP ProCurve Networking Business Nederland. “En degenen die met commitment, vakmanschap en doorzettingsvermogen het best hebben gescoord, zetten we met een Award nog eens extra in het zonnetje.”

Edwin Hagenouw, salesmanager van Imtech ICT Communication Solutions: "Bij grote deals trekken we samen op met HP ProCurve, zoals voor een groot nieuw internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. HP ProCurve is een prima alternatief voor andere, dure netwerkproducten. We zien dat klanten, meestal nog niet zo bekend met ProCurve, na installatie vaak verrast zijn dat de ProCurve-producten zo goed werken. Met de HP ProCurve-producten en de technische kennis van Imtech ICT Communication Solutions bereiken we samen uitstekende resultaten. We zijn daarom trots op deze Award. Het is de bekroning van onze samenwerking waarin we een gezonde groei en innovatieve oplossingen realiseren."

* In de categorie Beste Partner (de partner met het beste commitment, vakmanschap en doorzettingsvermogen) waren naast van Imtech ICT Communication Solutions, HPS en KPN genomineerd.
* In de categorie Beste Deal (de mooiste deal voor ProCurve) waren naast KPN, Issue en PQR genomineerd.
* In de categorie Runner Up (de partner die het afgelopen jaar de grootste groei heeft doorgemaakt) waren naast Fujitsu, Newtel Essence en CSS genomineerd.
* In de categorie Beste Technische Consultant (partner met de beste technische consultant in dienst) waren naast PQR, Unica en Triple P genomineerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1603299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.