Managed hosting door True

FileNet en HP verstevigen partnership

 

FileNet, leverancier van enterprise content en business process management-oplossingen, gaat het FileNet P8-platform leveren op HP Integrity servers. FileNet is reeds Platinum-partner van HP's Information Lifecycle Management-partnerprogramma.

Organisaties kunnen met FileNet P8 hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren, alle soorten content inzien en beheren en records management organisatiebreed automatiseren. De combinatie van FileNet P8 op het Integrity-serverplatform helpt klanten servers te consolideren, administratieve kosten te verlagen en schaalbaarheid en goede prestaties te realiseren.

Dankzij deze overeenkomst kunnen gezamenlijke klanten volledig de vruchten plukken van de schaalbaarheid en de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van het 64-bit HP Integrity-serverplatform. Daarnaast profiteren zij optimaal van de mogelijkheden die FileNet P8 biedt voor content- en procesbeheer en compliance. Bestaande klanten van FileNet Image Services hoeven geen andere servers in te zetten, want HP Integrity-servers komen tegemoet aan de vereisten op het gebied van high-end imaging.

HP kondigde onlangs aan van plan te zijn de komende vijf jaar 1 miljard dollar per jaar te investeren in het Integrity-server-ecosysteem. De organisatie wil het systeem continu blijven verbeteren zodat het platform voor de klant van grote waarde is en blijft. “Met de beheeroplossingen van FileNet kunnen organisaties de voordelen benutten die het Integrity-platform levert voor bedrijfskritische gegevensverwerking: flexibele capaciteit, beveiligde beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer”, zegt Don Jenkins, vice president marketing business critical servers, HP.

De nieuwe release van FileNet P8 (verwacht in najaar 2006) zal een aantal verbeteringen en tests ondergaan om HP Integrity-servers te ondersteunen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1577803). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.