Managed hosting door True

Opnieuw sales-uitbreiding Panda

 

Panda Software krijgt opnieuw versterking in de sales-rangen, doordat Rene van Faassen Wilsy Christiaan opvolgt. Van Faassen gaat zich richten op de verdere expansie van Panda Software in Nederland door nieuwe business te stimuleren bij resellers en corporate accounts.

Van Faassen heeft 15 jaar ervaring in de it en deed eerder ervaring op in het reseller- en distributiekanaal (Lorje Computers en Info Products/Bestware). Hij was ook actief op fabrikantenniveau als accountmanager bij Dell Computer waar hij zich toespitste op het segment zorg en onderwijs.

“Ik koos voor Panda omdat internetsecurity een steeds belangrijkere markt wordt”, aldus Van Faassen. “Panda Software heeft hiervoor in mijn ogen zeer goede oplossingen. De keuze was dus snel gemaakt. De goede sfeer binnen Panda deed de rest. Ik wil de komende jaren Panda verder helpen groeien. Dat is mijn grootste uitdaging.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1522809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.