Managed hosting door True

Samenwerking EMC en BMC

 

EMC heeft een wereldwijd akkoord met BMC Software gesloten. De partijen gaan op vlak van verkoop, marketing en softwaretechnologie met elkaar samenwerken.

EMC heeft de rechten verworven van PATROL Storage Manager (PSM) van BMC Software. Die laatste gaat voortaan EMC ControlCenter verkopen als enige software voor het beheer van de opslagsystemen. Voor EMC betekent de samenwerking met BMC Software de eerste resellerovereenkomst met een onafhankelijke softwareleverancier. Voor klanten die momenteel de PSM-software gebruiken, hebben EMC en BMC Software een migratie- en serviceplan opgesteld dat gedane investeringen maximaal vrijwaart. Ook zal BMC Software zijn PSM-klanten bij migratie gelijkwaardige licenties voor EMC ControlCenter aanbieden. Bovendien zal EMC ondersteuning bieden voor alle huidige PSM-klanten van BMC Software. EMC ControlCenter zal volledig geïntegreerd worden met alle PATROL-producten van BMC Software om klanten een overkoepelend beheerplatform te kunnen bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1493). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.