Managed hosting door True

BAS distributeur van BFG-videokaarten in de Benelux

 

BAS Computers is vanaf deze maand exclusief distributeur van BFG videokaarten in de Benelux. De distributeur gaat ook de eerste add-on kaart in de Benelux leveren die gebaseerd is op de Ageia PhysX-chip.

BFG is een high-end merk op het gebied van snelle 3D-videokaarten gebaseerd op de grafische chips van Nvidia. BAS Computers start met de BFG 7900GTX, BFG 7900GT, BFG 7800GT, BFG 7600GT, BFG7600GS en BFG 7300GS videokaarten, gebaseerd op de gelijknamige grafische chips van NVIDIA. Al deze PCI Express-kaarten worden geleverd met 256 MB geheugen, behalve de BFG 7900GTX die standaard is voorzien van 512 MB geheugen. Deze kaarten zijn uitgerust met VGA-, DVI-I- en HDTV-aansluitingen. Belangrijk is dat deze high-end BFG videokaarten 'Windows Vista Ready' zijn.

Voor resellers bieden de videokaarten van BFG een goede marge, levenslange garantie en een 24x7 supportlijn. Wel is het zo dat de garantie ook rechtstreeks door de eindgebruiker kan worden geclaimd, zonder dat hiervoor verdere acties van de reseller nodig zijn.

BAS voert ook het entry-level videokaarten-merk 3DFuzion van BFG. Deze kaarten heeft twee jaar garantie. Verder levert de distributeur ook de nieuwe Physics-kaart van BFG, gebaseerd op de Ageia PhysX-chip. Omdat de BFG Ageia PhysX het zware rekenwerk overneemt van de processor, wordt de snelheid van bijvoorbeeld 3D-games verhoogd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1482738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.