Managed hosting door True

Sun Microsystems neemt Pixo over

 

Sun heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Pixo, leverancier van op Java-gebaseerde serversoftware.

Met de serversoftware van Pixo kunnen netwerkoperators en bedrijven hun content centraal beheren, op maat interfaces maken voor meervoudige aanmeldingen en snel digitale content, waaronder ook Java-applicaties, downloaden. De software biedt een platform om alle typen draadloze content toe te voegen, te beheren, op de markt te brengen, te downloaden en te factureren. Met de acquisitie betreedt Sun de markt voor digitale rechten en toegangsbeheer. De serversoftware van Pixo zal worden aangeboden in combinatie met Sun’s onlangs aangekondigde mobiliteitsprogramma’s, waaronder het Sun Developer Network Mobility Program, het Business Mobility Initiative en het Unified Testing Initiative voor draadloze Java-applicaties. In de toekomst zal Pixo onderdeel worden van het Project Orion-platform, waarbij elk kwartaal nieuwe updates van software beschikbaar worden gemaakt. Naar verwachting zal de overname in juli van dit jaar worden afgerond. Pixo wordt dan een integraal onderdeel van Sun’s softwareorganisatie. De overname wordt volledig betaald uit eigen financiële middelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.