Managed hosting door True

Copaco Nederland start met HP Business Academy

 

Speciaal voor zijn HP Business Class-partners, heeft Copaco Nederland in samenwerking met HP de Business Academy opgezet. De Business Academy biedt elk kwartaal HP Imaging en Printing-, Storage-, Services- en Personal Systems-trainingen, compleet met certificaat. De trainingen zijn bestemd voor resellers die hun verkoop- en productkennis up-to-date willen houden en hun klanten nog beter willen adviseren.

De trainingen worden gehouden in het Copaco Innovation Center in Eindhoven. Resellers krijgen de trainingen van in de ICT-branche bekende trainingsbureaus, evenals door medewerkers van HP. Bij de Business Academy zal een breed scala aan trainingen verzorgd gaan worden door Copaco Nederland, allemaal bedoeld om de Business Class-partners te ondersteunen in de dagelijkse verkooptrajecten van HP-producten. Zo worden er hands-on trainingen gegeven, waarbij de deelnemende reseller de kans krijgt om te werken met de nieuwste producten. Verder worden veelvoorkomende business cases besproken. Ook zullen er bij de Business Academy-trainingen gegeven worden waarbij het complete HP-productportfolio behandeld wordt in combinatie met verschillende verkooptechnieken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1443134). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.