Managed hosting door True

Holland House sluit distributiedeal met Beta

 

AMSTERDAM - Holland House heeft een Europese distributie-overeenkomst gesloten met de Duitse leverancier van IT managementsoftware, Beta Systems.

Beta Systems gaat de flexibele output management oplossing van Holland House, Unispool, aanbieden als aanvullend printmanagement-systeem op zijn VidiDoc Domument Management serie. De Duitse onderneming kan daardoor een platform-overschrijdende oplossing bieden voor geautomatiseerde distributie van documenten in grote, heterogene IT-omgevingen. Unispool wordt in eerste instantie gecombineerd met de VidiDoc Archive en Dispatcher (voorheen Beta 93). Dit is software voor de distributie en archivering van documenten en het beheer van printtaken. Holland House beschouwt de deal met de Duitsers als "een belangrijke aanvulling" op zijn bestaande distributiekanaal. "De strategie van Beta Systems sluit nauw aan bij die van ons", aldus Berend Hofman, managing director van Holland House. Volgens ceo Karl Joachim Veigel van Beta Systems, heeft het product Unispool van Holland House, dat officieel is gecertificeerd voor Sap R/3, "duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele systemen". De Unispool-software beheert en bewaakt op een flexibele wijze het print/outputverkeer binnen een organisatie. Met de software kunnen bedrijven en organisaties hun documentenverkeer stroomlijnen.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/14400). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.