Managed hosting door True

IBM is reseller voor Autonomy software

 

HAARLEM - Autonomy, softwarefabrikant voor het automatiseren van digitale informatie, is een strategische samenwerking met IBM Global Services aangegaan.

Hiermee krijgen Big Blue’s consultants het recht om de de gehele productlijn van Autonomy te verkopen en te implementeren. Big Blue verkocht de software al in het zogenaamde Corporate Portal Offering (CPO), wat klanten in staat stelt om een eigen portal te creëren. De overeenkomst geeft IBM het recht om naast de portals de producten ook actief te verkopen en te adviseren. Autonomy, een Engels-Amerikaans bedrijf dat ook in Nederland vertegenwoordigd is, maakt software door met een wiskundige benadering de digitale infrastructuur geheel te automatiseren. In Nederland is op dit moment alleen een sales afdeling gevestigd en gaat de meeste verkoop direct. Binnenkort komt hier echter verandering in, volgens Simon Fletcher van Autonomy UK. Hij geeft aan dat er binnenkort in ons kikkerlandje partnerschappen bekend worden gemaakt. Dit is in lijn met de huidige verkoopstrategie van Autonomy. Wereldwijd hebben zij een uitgebreid partner-netwerk waarin var’s, maar ook oem-overeenkomsten te vinden zijn. IBM volgt hiermee andere toonaangevende partners van Autonomy op. Admiral, Compaq, Hansol, Intel, Leadingside, KPMG, Logical, NTT software, Oracle, Pricewaterhousecoopers, SEMA group, Sybase, Sun Microsystems en Ricoh sloten al eerder strategische overeenkomsten met het bedrijf.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/13254). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.