Managed hosting door True

Aecis gestopt, klanten naar Getronics

 

HAARLEM - Aecis is definitief gestopt met haar activiteiten. Getronics is overeen gekomen zowel klanten als personeel over te nemen.

Van Aecis was al niet veel meer over. Vorige maand is de consultancytak van het bedrijf verzelfstandigd en de onderwijstak is ook vrijwel geheel verkocht. Op de website van Aecis is een bericht te vinden over een nauwe samenwerking die het bedrijf met Getronics is aangegaan. Wim Los, General Manager Enterprise System Integration bij Getronics geeft te kennen dat het bedrijf gestopt met al zijn activiteiten. "Van een overname is geen sprake. Aecis is definitief gestopt met haar activiteiten en Getronics is een samenwerking aan gegaan om bestaande klanten van Aecis over te brengen naar Getronics. Wij nemen contact op met de klanten om ze desgewenst onder te brengen bij Getronics System Integration in Amsterdam." Het overgebleven personeel van Aecis wordt eventueel ondergebracht bij Getronics. "Indien er een onderkomen gezocht moet worden voor personen is Getronics een mogelijkheid. Wij hebben veel openstaande vacatures waar het personeel mogelijk naar toe kan gaan. Dit wordt van geval tot geval bekeken. De meeste personen hebben al iets gevonden", aldus Los. Een dezer dagen geeft Getronics meer helderheid.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.