Managed hosting door True

Fusie Lost Boys en Netcast gerealiseerd

 

HAARLEM - De eerder dit jaar bekend gemaakte fusie tussen Lost Boys en Netcast is rond. Wegener heeft zijn dochter Netcast van de hand gedaan.

De uitgever vindt deze consultancytak niet meer tot de kernactiviteiten behoren. Wegener had 80 procent van de aandelen in bezit en draagt ze alle tegen contacte betaling over aan Lost Boys. Het is niet bekend hoeveel geld hiermee is gemoeid. Eerder dit jaar fuseerde Lost Boys al met MVLG, een management adviesbureau. Deze fusie geschiedde door een aandelenruil. De combinatie biedt ondernemingen dienstverlening aan op het gebied van strategie, concept & design en technologie voor e-business activiteiten. Daarnaast zal de onderneming actief zijn op andere terreinen van de markt voor nieuwe media, zoals cd-roms en games. De integratie van beiden bedrijven is al in gang gezet. De medewerkers werken reeds gezamenlijk projecten uit voor klanten.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12726). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.