Managed hosting door True

Distributeur Xoom definitief failliet verklaard

 

Nadat wij in de eerste CRN van 2006 al meldden dat het nieuwe distributieschap Xoom Digital alweer ging ophouden te bestaan, heeft de rechtbank van Utrecht vorige week het bedrijf officieel failliet verklaard. Het verlies van de Casio-lijn heeft de distributeur uiteindelijk de das omgedaan.

Xoom Digital werd augustus 2005 met veel bombarie aangekondigd nadat general manager Patrick Mollema de Casio-lijn uit het Compac-portfolio meenam en voor zichzelf begon. Mede hierdoor ging distributeur Compac failliet. Toch was Xoom geen lang leven beschoren, want nog geen half jaar later bracht Casio de distributie onder bij Datoma. Dit nota bene onder leiding van oud-Compac-medewerker Tom van Daal. Richard de Vries bleef uiteindelijk als enige bij Xoom Digital over om de restvoorraad te verkopen. Het afserveren van het bedrijf is blijkbaar gelukt wat nu dus resulteert in het definitieve faillissement van Xoom Digital.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1227851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.