Managed hosting door True

Smaling directeur ICN-divisie Siemens

 

Kees Smaling is met ingang van 1 januari 2004 benoemd tot directeur van de divisie Information and Communication Networks van Siemens Nederland.

Smaling volgt Ernst Wolters op, die na een dienstverband van ruim 30 jaar op eigen verzoek van de VUT-regeling gebruik maakt. Smaling blijft tevens directeur van zijn huidige divisie Information and Communication Mobile.
Het productportfolio van de divisie Information and Communication Networks (ICN) van Siemens omvat IP-gebaseerde convergentie-oplossingen voor spraak en data zoals HiPath en SURPASS, een volledig portfolio voor breedbandtoegang en optische transportnetwerken. In het boekjaar 2002/2003 heeft Siemens Information and Communication Networks met 33.000 medewerkers wereldwijd een omzet van 7,1 miljard euro geboekt.
De divisie Information and Communication Mobile (ICM) van Siemens levert mobiele producten zoals mobiele telefoons, draadloze modules, draadloze telefoons en producten voor draadloze thuisnetwerken. In het boekjaar 2002/2003 heeft Siemens Information and Communication Mobile met 26.900 medewerkers wereldwijd een omzet van 10 miljard euro geboekt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/120669). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.