Managed hosting door True

Counterpane opent EMEA-kantoor in Nederland

 

Counterpane Internet Security heeft haar nieuwe EMEA-kantoor gevestigd in Wassenaar en Peter Ruyters aangesteld als managing director.

Counterpane, leverancier van netwerkbeveiligingsdiensten, is actief in 32 landen. De klanten worden de opening van het EMEA-kantoor beter bediend, zegt Paul Stich, CEO van Counterpane. ‘Met de sterke vertegenwoordiging in Noord-Amerika en Europa, en een groeiend aantal internationale klanten in het Midden-Oosten en Afrika, breiden we onze aanwezigheid in de markt agressief uit. Het aanstellen Peter Ruyters en het vestigen van een EMEA-hoofdkwartier brengt ons dichter bij deze klanten.’
Ruyters is aangesteld als managing director EMEA operations van Counterpane en zal de Nederlandse vestiging en alle EMEA-activiteiten aansturen. Hij krijgt bovendien de leiding over het nieuwe kantoor voor technische ondersteuning dat in Engeland is gevestigd.

Voor hij in dienst trad bij Counterpane, was Ruyters managing director van ServGate Technologies en SonicWALL. In het verleden was hij vice-president Enterprise Networks bij Landis en general manager international operations bij Triple P Networking.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/120542). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.