Managed hosting door True

Wapmagic wijzigt zijn naam in Atobe

 

HAARLEM - Wapmagic heet sinds maandag Atobe (spreek uit: eetoebie). Het bedrijf wil met de naamswijziging een nieuwe fase in de bedrijfsstrategie versterken.

Atobe richt zijn strategie en marktbenadering op het maximaal benutten van de technologische mogelijkheden voor het Mobiele Internet. Directeur Nick Haasnoot licht de naamswijziging toe: "De nieuwe naam van ons bedrijf symboliseert de mobiliteit van mensen, die aldoor toeneemt. En tegelijkertijd staat het voor de vervulling van de behoefte om mensen volledig betrouwbaar en 24 uur per dag, op elke locatie in Europa, van informatie te voorzien. In de huidige samenleving zijn mensen steeds vaker en langer onderweg. Er ontstaat een zeer specifieke informatiebehoefte, die afhankelijk is van tijd en plaats. Atobe stelt aanbieders van mobiele diensten in staat volledig operator- én platformonafhankelijk informatie aan te bieden aan eindgebruikers, ongeacht welk apparaat daarvoor wordt gebruikt."   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12036). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.