Managed hosting door True

Nieuwe verkoopstructuur Panda Software Benelux

 

Na versterking van de sales force van Panda Software Benelux met de komst van Willy van Knippenberg als sales verantwoordelijke Oost-Nederland geeft de antimalwareleverancier de sales-afdeling een nieuwe structuur.

In Nederland staat salesmanager Maria Penedo Cumplido aan het roer van de verkoopsafdeling. Zij is eveneens channelmanager. Naast de steun van accountmanagers Willy van Knippenberg en Wilsy Christiaan voor business, kan ze rekenen op internal sales Mo el Miri. Natascha Dewolf is ook hier account manager retail. In Nederland verdeelt Panda Software zijn producten via Stebis, Securecomm, Actebis, Bell Micro Products en Alcom.

In Belux is Tom Borremans sales en channel manager. Voor retail kan hij rekenen op account manager Natascha Dewolf, die voor retail ook actief is in Nederland. De internal sales wordt verzorgd door Steven Snackaert. Een vacature voor een Belux account manager b2b wordt weldra ingevuld. In Belux werkt Panda samen met volgende distributeurs: Kappa Data, Bell Micro Products, Tech Data, en Didi Trade.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1178047). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.