Managed hosting door True

Eutron-distributie van Akkermans naar BuildingOn

 

Akkermans Automatisering uit het Limburgse Puth houdt op te bestaan. Niet door faillissement, maar door ziekte van beide eigenaren. De distributie van Eutron zal voortaan via BuildingOn in Heerde gaan.

Akkermans was dus Eutron-distributeur, maar het bedrijf leverde ook hard- en software en maakte daarnaast op maat gemaakte netwerktrajecten. Doordat directeur John Akkermans en zijn vrouw de afgelopen tijd ziek zijn geworden, konden zij niet meer het bedrijf runnen. De distributie heeft John Akkermans tot het eind toe kunnen blijven doen. ‘Maar het ging gewoon niet meer,’ moet Akkermans tot zijn spijt bekennen. ‘We hebben de zaak zo lang mogelijk aangehouden en we hebben Eutron in goed overleg overgedragen aan BuildingOn. Ik heb de fabrikant in deze overgang begeleid en heb mijn klantenbestand naar BuildingOn overgeheveld. Het blijft een nare situatie en ik was liever doorgegaan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1154323). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.