Managed hosting door True

Triple P distributeur van C-nario in de Benelux

 

Triple P, leverancier van ICT- oplossingen, is door C-nario gekozen als distributeur voor zijn narrowcasting software.

C-nario heeft gekozen voor Triple P gekozen vanwege de geïntegreerde aanpak van narrowcasting, de kennis en ervaring met crossmedia-oplossingen en de toevoeging van interactiviteit en kennis van IP netwerken.

Triple P biedt met de 3 hoofdprogramma’s C-nario Entertainer™, C-nario Messenger™ en C-nario Advertiser™ de mogelijkheid om de play-out, scheduling en advertentieverkoop te regelen en te beheren. Vanuit één centraal punt kunnen combinaties van video, audio, graphics en tekst naar meerdere locaties en verschillende soorten displays worden afgespeeld. De oplossing is uitermate geschikt voor de retailsector, maar ook voor bijvoorbeeld entertainment shows, voetbalstadions, musea, transport- en vervoersector, bioscopen en winkelcentra.

C-nario Advertiser™ biedt de mogelijkheid om de beschikbare ruimte op schermen te verkopen en de weergave hiervan per scherm en per uitzendtijd te beheren. De back-office module regelt de advertentieverkoop, rapportage en facturatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1120458). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.