Managed hosting door True

Kingston tekent distributeur Avnet op

 

Kingston Technology heeft met Avnet Computing Components Europe, een onderdeel van Avnet Technology Solutions, een EMEA-distributieovereenkomst afgesloten voor de ValueRAM- en Flash-producten. De Nederlandse tak maakt ook onderdeel van de overeenkomst uit en sinds een week of drie verkoopt de distributeur Kingston-producten.

Volgens Thomas Marschner, Europees sales- en marketingmanager bij Kingston, zorgt de deal ervoor dat de twee partners ‘voordeel halen uit de nieuwe kansen door de toename van systeembouwers en AMD-markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika’. Maykel Baetsen is verkoper bij Avnet Technology Solutions in Nederland en is de nieuwe productmanager Kingston. ‘Wij zijn aangesteld voor alle lijnen van Kingston,’ aldus Baetsen. ‘Maar we richten ons in eerste instantie op ValueRAM en Flash. Vervolgens gaan we ons portfolio langzaam uitbreiden met de andere producten van Kingston. We zitten maar met acht man op de verkoopafdeling en we moeten voorkomen dat onze verkopers overrompeld worden door Kingston.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1116156). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.