Managed hosting door True

McDOS distributeur van TCL-Digital

 

McDOS heeft de Europese distributierechten verworven van het merk TCL-Digital. Samen met MEP Europe bv, zal McDOS vanaf maart 2006 starten met de distributie van de TCL Media Center PC 'Verone'.

TCL is een Chinese fabrikant van pc’s, consumentenelektronica, mobiele telefonie en huishoudelijk apparatuur. In 2004 is Intel een samenwerking aangegaan met TCL IT en Digital SUB om een nieuw soort multimedia pc te ontwikkelen. Carlos Aalbers, directeur McDOS: ‘Het is een gegeven dat China in onze markt het land van de toekomst is. We horen niet voor niets steeds vaker de kreet "De Chinezen komen". TCL heeft al veel succes geboekt op diverse continenten, zoals de USA en Australië. En nu heeft men als belangrijke doelstelling voor de komende jaren om vaste voet op Europese bodem te krijgen. Natuurlijk is het ook veelzeggend dat Philips onlangs het aandelenbelang in TCL heeft verhoogd van 2,5 naar 7,5 procent. De producten zijn samen ontwikkeld met Intel en zijn met ViiV helemaal klaar voor het Digital Home concept’, aldus Aalbers.

Distributie

McDOS is voor de distributie benaderd door de Europese agent van TCL-Digital, MEP Europe bv. Michiel van der Vliet, directeur sales en marketing van MEP Europe bv over de keuze voor McDOS: ‘McDOS onderscheidt zich door hun marktbenadering en handelingssnelheid. Bovendien hebben zij in het verleden al vaker laten zien dat ze sterk zijn in het lanceren van nieuwe merken en concepten', aldus Van der Vliet.

De eerste TCL Media Center pc’s zijn vanaf eind maart beschikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1113943). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.