Managed hosting door True

Tele'Train distributeur van Witness Systems

 

Onlangs hebben Tele'Train en Witness Systems een 5-jarige overeenkomst getekend voor het gezamenlijk uitbouwen van de call center markt in de Benelux en Duitsland.

Na de overname van Blue Pumpkin door Witness Systems in december 2004 zal Tele’Train (als voormalige partner van Blue Pumpkin) nu gaan optreden als master distributeur voor de gehele workforce optimization suite van Witness Systems.

‘Wij zijn zeer verheugd dat we onze relatie met Tele’Train kunnen uitbouwen voor onze gehele portfolio van workforce optimization software,’ zegt Nick Discombe, president en COO van Witness Systems. ‘Wij zien in Tele’Train als marktleider in performance management oplossingen de optimale partner om onze groei hier te realiseren. De meer dan 100 klanten van Tele’Train kunnen nu snel profiteren van één platform voor workforce optimization bestaande uit workforce management (voormalig Blue Pumpkin), quality monitoring, e-learning en kpi-management en dashboardsoftware.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1104960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.