Managed hosting door True

Altiris benoemt nieuwe general manager EMEA

 

Altiris, leverancier van oplossingen voor IT lifecycle management, heeft Ed Reilly aangesteld als general manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Reilly heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector en had hiervoor leidinggevende functies bij onder andere Peregrine Systems, Siebel Systems, Oracle en Altiris zelf.

‘We hebben zowel naar interne als externe kandidaten gekeken, en Reilly had duidelijk de beste kwaliteiten,’ aldus Greg Butterfield, president en CEO van Altiris. ‘Hij heeft bewezen effectief te werken en heeft goede relaties opgebouwd met zowel medewerkers als business-partners. Wij zijn overtuigd van Reilly’s ervaring en capaciteiten om de groei van Altiris in EMEA verder voort te zetten.’

‘In de EMEA-regio kan Altiris nog veel werk verzetten,’ aldus Ed Reilly. ‘Gartner heeft aangegeven dat de markt in 2006 ongeveer 13 procent zal groeien. Altiris heeft allianties met Dell, HP, IBM en Fujitsu Siemens Computers en beschikt daarnaast over goede partners in het kanaal. Hierdoor en vanwege de blijvende investeringen in Europa zullen we blijven groeien.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1093728). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.