Managed hosting door True

Crypsys richt Europees distributiefront op

 

Informatiebeveiligingleverancier Crypsys Data Security heeft met vijf andere Europese IT Security-distributeurs United Security Partners (USP) opgericht.

Binnen deze alliantie delen de leden kennis en support, zodat zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen leveranciers van IT Security-toepassingen via één centrale ingang in contact komen met meerdere Europese distributeurs.

Binnen USP werkt Crypsys samen met Renaissance (Ierland), Inuit (Zweden), Vigil (UK) en Shireburn (Malta). Door de samenwerking kunnen de partijen onder meer verkoopmogelijkheden beter benutten en gezamenlijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Ook is het eenvoudiger pan-Europese marketingacties op te zetten en te coördineren. De leden maken hierbij gebruik van elkaars kennis en kunnen daarbij de middelen die worden ingezet delen. Klanten van distributeurs binnen USP profiteren van de samenwerking, doordat zij in meerdere landen in Europa kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit IT Security-ondersteuning.

‘Door onze krachten te bundelen binnen deze alliantie zijn we in Europees verband verzekerd van kwalitatief gelijkwaardige partners,’ vertelt Martin Kersten, directeur van Crypsys Data Security. ‘Door het delen van de expertise binnen het netwerk hebben we bovendien meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, waarmee we nog beter tegemoet komen aan de behoefte van onze klanten. Leveranciers kunnen daarbij door de contacten binnen USP hun oplossingen op een snelle en eenvoudige manier op de Europese markt brengen.’

De alliantie wordt in de loop van de tijd uitgebreid met IT Security-distributeurs uit andere Europese landen. Meer informatie over United Security Partners is te vinden op: www.unitedsecuritypartners.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1083002). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.